Mijn naam is Monique Plantinga. Al van jongs af aan is fotografie mijn passie.

Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan in de natuur. Dan ga ik op zoek naar locaties om mooie macro-foto’s te maken en waar de natuur een mooie achtergrond is voor portret-foto’s, zodat de persoon en de achtergrond een mooi geheel vormen.

Foto’s maken als kunstobject is iets waar ik uren mee bezig kan zijn. Hiermee kan ik lekker creatief bezig zijn. Ik wil een mooie foto maken om naar te kijken, om blij van te worden of juist door geraakt te worden, zodat de foto een ware blikvanger in je interieur zal zijn.

  • Spontane foto’s van jezelf of liever een mooie portretfoto in de studio?

Om dit te bereiken bespreken we vooraf de shoot. Wat voor sfeer wil je in de foto’s en waar worden de foto’s voor gebruikt? Samen overleggen we over de locatie, kleding en eventueel make-up. Waar de een zich helemaal thuis voelt voor de camera, kan het voor een ander best lastig zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat je je zoveel mogelijk op je gemak voelt.

We beginnen rustig en tijdens de shoot bespreken we de gemaakte foto’s zodat je kan zien hoe je overkomt op de foto’s. Graag wil ik dan weten wat je ervan vind en welke poses we nog kunnen uitproberen met als eindresultaat een mooie foto waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  • Ben jij op zoek naar nieuwe kunst voor aan de muur?

Kijk dan ook eens naar mijn collectie Art in het menu Portfolio.
Zit er nog niet bij wat je zoekt, geen zorg, ik werk ook in opdracht.

Neem gerust contact met mij op om samen te bespreken wat voor foto jij graag zou willen om jouw interieur compleet te maken.